EMS Didam

Euromontage service Didam, kortweg EMS Didam is gespecialiseerd in het leveren en monteren van verlichting, projectafbouw, complete verbouwingen of wand- en plafonsystemen. Wij opereren door heel Nederland vanuit ons hoofdkantoor dat is gevestigd in Didam. Zo zijn wij geschikt voor projecten door het hele land, maar blijven wij ook de lokale bouwtopper bij u in de buurt!

Er wordt gefocust op zowel particulieren als bedrijfsmatige projecten. Zo bieden wij voor ieder probleem de juiste oplossing. Hierbij zijn wij zowel actief op projectbasis als op seriematige basis. Het gebruik van hoogwaardige materialen staat bij ons hoog in het vaandel. Zo zoeken wij voor iedere klus de meest geschikte materialen uit. De materialen worden beoordeeld op de duurzaamheid en de bruikbaarheid. Daarnaast is het van belang dat de materialen bij de huisstijl van de bestaande bouw passen.

 

EMS Didam is een jong en dynamisch bedrijf dat over genoeg ervaring beschikt om uw bouw- of montageprojecten tot een goed einde te brengen! Doordat wij uit een groep medewerkers bestaan die allen flexibel inzetbaar zijn, zijn wij voor ieder project geschikt. Onze medewerkers dragen allen de verantwoordelijkheid voor het eindresultaat van het project. Dit optimaliseert het eindresultaat ten behoeve van de klant.

Het op korte termijn beginnen aan projecten en deze ook binnen de afgesproken termijn klaar krijgen behoort tot de kernwaardes van ons bedrijf. EMS Didam staat bij haar relaties bekend om haar nette en betrouwbare afwerkingen. Uw tevredenheid is voor ons een key factor, de klant is zoals gezegd bij ons altijd koning!

Contact met ons opnemen

Wilt u meer advies over onze diensten en producten? Neem dan contact met ons op zodat wij uw wensen en behoefte kunnen koppelen aan een passen en op maatgemaakt project. U kunt gebruik maken van onze vrijblijvende offerte zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

E.M.S. AFBOUW MAAKT UW
  • METAL STUD WANDEN
  • SYSTEEMWANDEN
  • SYSTEEMPLAFONDS
  • ESTRICH VLOEREN