Het belang van brandwerend plaatmateriaal

Ons brandwerend plaatmateriaal maakt de kans op letsel en schade bij een brand kleiner. Zo maakt u de ruimtes in uw pand veiliger voor al uw bezoekers, werknemers en uzelf. U kent natuurlijk de eeuwenoude spreuk “voorkomen is beter dan blussen”. Een ruimte die voorzien is van brandwerende materialen brengt namelijk niet alleen voordelen met zich mee op het gebied van veiligheid, maar de keuze voor brandwerende materialen kan namelijk ook financiële voordelen met zich mee brengen.

Voordelen van brandwerende materialen

Meer dan de helft van de bedrijven die met een grote brand te maken krijgt, gaat binnen drie jaar failliet. Een ondernemer krijgt namelijk te maken met het wegvallen de productiecapaciteit, verlies van voorraden, brandweer- en opruimingskosten en kosten van het heropbouwen van de onderneming. Als u kiest voor het gebruik van brandwerende materialen in uw pand kunt u veel van deze problemen voorkomen of minimaliseren. Dus u kunt met één zet uw personeel, onderneming en uzelf beschermen tegen de vervelende effecten van brand.

Brandwerend plaatmateriaal voor uw bedrijfsruimte

Brandwerend plaatmateriaal kan gebruikt worden voor uw vloeren, plafonds of muren om zo de brandveiligheid van een ruimte te verhogen. Ook hebben de brandwerende materialen geen uiterlijke kenmerken die afdoen aan de stijl van uw gebouw. Dit betekent dat u deze veilige en praktische oplossing gemakkelijk kan combineren met een passend design.

Uw onderneming veiliger maken

Wilt u ook stappen ondernemen om uw onderneming veiliger te maken? De brandwerende oplossingen van EMS Didam hebben een positief effect op uw onderneming en al haar medewerkers. Wij zullen u in een vrijblijvend adviesgesprek uitleggen wat wij voor uw onderneming kunt betekenen. U kunt gemakkelijk contact opnemen door ons contactformulier in te vullen.

E.M.S. AFBOUW MAAKT UW
  • METAL STUD WANDEN
  • SYSTEEMWANDEN
  • SYSTEEMPLAFONDS
  • ESTRICH VLOEREN