Voordelen van plafond isoleren

Het isoleren van uw plafond heeft veel voordelen. Zo zorgt het voor een goede geluidsisolatie, houdt het de warmte binnen en de kou buiten. Een plafondisolatie kan zowel brandwerend als akoestische voordelen hebben. Zo zorgt het isolatiemateriaal ervoor dat de akoestiek wordt verbeterd, dit wil zeggen dat echo’s en galmen zo veel mogelijk worden verminderd. Deze verminderingen van ego’s en galmen draagt bij aan de akoestiek van uw huis of kantoor.

Brandpreventie door middel van isolatie

Brandwerendheid is een belangrijk hedendaags aspect van isolatie. Een hoge brandwerendheid zal ervoor zorgen dat erbij calamiteiten een zo traag mogelijke brandverspreiding ontstaat. Dit vermindert de kans op letsel en maakt de kans kleiner. Naast het feit dat brandwerende isolatie een belangrijk onderdeel is van de brandpreventie is het ook nog eens een verplicht onderdeel in het bedrijfsleven. Zo moet uw bedrijfspand voldoende brandvertragend zijn om zo een licentie tot bestaansrecht te krijgen. Dit wordt beoordeeld door de regionale brandweer.

Isolatie voor zowel nieuw- als verbouw

EMS Didam biedt u twee mogelijkheden omtrent het isoleren. Wij doen zowel nieuw- als verbouw. Bij verbouwwerkzaamheden zorgen wij voor een passende isolatie op maat. Het werk wordt bij u opgenomen en besproken. Om u zodoende een idee te geven omtrent de werkzaamheden die uitgevoerd gaan worden. Ook leveren wij isolatie voor nieuwbouwprojecten. Hierbij kan gedacht worden aan woningen en bedrijfspanden. Voor ieder project hebben wij een “isolatie op maat”.

EMS Didam uw partner voor plafond isoleren

Ons ervaren team zal samen met u kijken naar een passende oplossing voor uw isolatieprobleem. Met jarenlange ervaring in de isolatiesector zijn wij van EMS Didam het geschikte bedrijf om uw plafond te isoleren. Wilt u meer weten over het isoleren van uw woning of bedrijfspand? Neem dan contact met ons op!

E.M.S. AFBOUW MAAKT UW
  • METAL STUD WANDEN
  • SYSTEEMWANDEN
  • SYSTEEMPLAFONDS
  • ESTRICH VLOEREN