E.M.S. Didam | Montagebedrijf

E.M.S. Didam, ofwel EuroMontage Servivce Didam, is een montagebedrijf gespecialiseerd in het leveren en monteren van diverse wand- en plafondsystemen. Onze vakkrachten hebben jarenlange ervaring in het monteren van scheidingswanden, systeemplafonds en vergelijkbare producten.

Producten van ons montagebedrijf
Wij leveren alles wat nodig is om een ruimte in te vullen. Hieronder vallen bijvoorbeeld de muren, wanden, vloeren en plafonds.

Metal stud wanden

Metalen stud wanden zijn voor talloze doeleinden te gebruiken. Zo kan de wand gebruikt worden voor een geheel nieuwe werkplek, het scheiden van ruimtes of het inrichten van een hele kamer.

Syteemwanden

Een systeemwand heeft als primaire functie het scheiden van ruimtes. De systeemwanden kunnen een open kantoorruimte bijvoorbeeld opdelen in meerdere werkplekken of een veelvoud aan kleinere kantoren.

Systeemplafonds

Een systeemplafond heeft zowel praktische als esthetische voordelen. De praktische voordelen bestaan uit een verbeterde akoestiek en betere lichtreflectie. Daarnaast geeft het nieuwe plafond uw pand een strak en fris uiterlijk.

Vloeren

Het leggen van een vloer is echt specialistenwerk. Onze vakbekwame professionals zorgen voor een functionele en prachtige vloer voor uw kantoor, showroom of bedrijfspand.

Gipsplafond

Een strak en stijlvol gipsplafond maakt uw pand helemaal af. Wij zullen in overleg met u kiezen voor een passend ontwerp en monteren het plafond met de grootste zorg.

Brandwerend bekleden

De brandwerendheid van uw pand draagt niet alleen bij aan de veiligheid van uw werknemers en uzelf. U geniet namelijk ook van diverse financiële voordelen bij de verzekering en minder schade bij een daadwerkelijke brand.

LED verlichting

Energiezuinig, lange levensduur en een stevige constructie. De voordelen van LED lampen leveren u een lagere energierekening op en zorgen ervoor dat u langer kan genieten van uw verlichting.

E.M.S. AFBOUW MAAKT UW
  • METAL STUD WANDEN
  • SYSTEEMWANDEN
  • SYSTEEMPLAFONDS
  • ESTRICH VLOEREN