Uw vloer laten leggen door EMS Didam

Uw vloer laten leggen doet u natuurlijk door een specialist, zodat u verzekerd bent van het optimale resultaat. Onze vakmensen hebben door de jaren heen onschatbare kennis opgedaan over het leggen van alle soorten vloeren. Een vloer van EMS Didam maakt uw kantoor, schoolgebouw, sportschool of showroom helemaal af!

De specialist in Estrich vloeren

EMS Didam is gespecialiseerd in het leggen van Estrich vloeren van Fermacell. Estrisch vloerelementen zijn niet alleen eenvoudig te verwerken, maar zijn ook uitermate geschikt voor geluidsisolatie en thermische isolatie. Verder zijn deze elementen uitstekend brandwerend, kunnen gebruikt worden voor ruimtes met vloerverwarming en kunnen afgewerkt worden met vloertegels. De vloeren van Estrich zijn perfect voor sportscholen, showrooms of andere ruimtes met grote oppervlakken.

Renovatie of nieuwbouw

Is uw huidige vloer nodig aan vervanging toe? Of bent u bezig met de bouw van een nieuw kantoorpand? Wij werken zowel aan renovatie- als nieuwbouwprojecten door het hele land. Zo weten wij waar wij op moeten letten als we werken aan een historisch pand en welke reglementen horen bij de nieuwbouw. Nadat u uw opdracht heeft doorgegeven kunt u dus met gerust hart uw nieuwe aanwinst afwachten.

Uw ideale vloer laten leggen

U bent bij ons vrij in uw keuze van materialen, kleuren, maten en vormen. Zo krijgt u bij EMS Didam altijd wat u verwacht. Wilt u uw bedrijfslogo verwerken in het ontwerp van de nieuwe vloer? Of heeft uw sportschool een specifieke huisstijl? Dit is uiteraard geen enkel probleem. In een vrijblijvend adviesgesprek kunt u al uw ideeën en wensen bij ons kwijt. Onze vakkrachten kunnen u altijd ondersteunen in dit proces, zodat u precies weet wat wel of niet mogelijk is.

E.M.S. AFBOUW MAAKT UW
  • METAL STUD WANDEN
  • SYSTEEMWANDEN
  • SYSTEEMPLAFONDS
  • ESTRICH VLOEREN