Gipsplaten plafond | Strak en stijlvol

Uw bedrijfspand maakt u helemaal af met een strak en stijlvol plafond van gipsplaten. Het is als het ware de kers op de taart. Een mooi ontworpen gipsplafond is daarom net zo belangrijk als de rest van de ruimte.

Waarom een gipsplaten plafond?

De gipsplaten die we verwerken in het plafond zijn niet alleen fijn om mee te werken. Ze zijn namelijk brandvertragend, erg goed voor de geluidsisolatie en geven een prachtig resultaat. Deze brandvertragende werking heeft een positief effect op de veiligheid van uw medewerkers en uzelf. Daarnaast brengen brandwerende materialen diverse financiële voordelen met zich mee. Een goede geluidsisolatie is essentieel voor panden en gebouwen waar dagelijks veel werknemers of bezoekers zijn. Geluidsoverlast kan namelijk een vervelende impact hebben op het welzijn van een persoon.

Een gipsplaten plafond van EMS Didam

U zal tijdens de montage van de gipsplaten direct resultaat zien in uw pand. Een gipsplaten plafond van EMS Didam past bij uw huisstijl en wordt geplaatst door vakbekwame professionals. Onze medewerkers zullen samen met u kijken naar het ontwerp van het plafond. Ook kiezen we samen een geschikt tijdstip zodat uw werknemers, bezoekers of klanten niet gestoord worden tijdens de bouw. Onze flexibele planning zorgt ervoor dat wij u kunnen ondersteunen wanneer het u het beste uitkomt.

EMS Didam – Uw regionale en nationale partner

Wij verzorgen de montage van een gipsplaten plafond voor zowel particulieren en bedrijven. Dus als u nou het plafond van uw keuken of uw complete showroom wilt vervangen is EMS Didam de beste keuze. Vanuit ons hoofdkantoor in Didam helpen wij klanten uit heel Nederland. Bent u op zoek naar een lokale bouwtopper of een nationale montagespecialist? Dan bent u bij EMS Didam aan het juiste adres.

E.M.S. AFBOUW MAAKT UW
  • METAL STUD WANDEN
  • SYSTEEMWANDEN
  • SYSTEEMPLAFONDS
  • ESTRICH VLOEREN