De voordelen van LED-verlichting op uw werkplaats

Iedereen weet uiteraard dat LED-lampen zuiniger zijn dan gloei- en halogeenlampen. Maar wist u dat LED-lampen tot wel 90% energie besparen vergeleken met minder zuinige alternatieven? Een gemiddelde LEDlamp gaat ongeveer 35.000 branduren mee! Dit is meer dan drie keer zo lang als bij een spaarlamp. Zo kunt u een hele lange tijd genieten van een energiezuinige oplossing voor uw (LED-)verlichting voor de werkplaats.

Led verlichting werkplaats

LED verlichting komt in talloze maten, soorten, kleuren en vormen. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Zo kunt u kiezen voor een combinatie die past bij de sfeer die u wilt creëren. Heeft u een onderneming waar veel fysiek werk verricht wordt? Geen enkel probleem. LED-lampen zijn namelijk aanzienlijk steviger gebouwd dan een gemiddelde lamp. Zo kunnen ze beter tegen trillingen of een stootje. Voor ruimtes waar geconcentreerd gewerkt wordt is het feit dat ledlampen niet flikkeren een welkom voordeel. Zo hebben uw werknemers of collega’s op het einde van de dag minder last van vermoeide ogen en kunnen ze tijdens een werkdag zich beter concentreren.

Led verlichting kantoor

Het kantoor is over het algemeen een veel gebruikte ruimte en dus is het aannemelijk dat de lampen in uw kantoor veelvuldig branden. De duurzaamheid van LED-verlichting op uw kantoor is daarom een handige eigenschap. LED lampen zijn namelijk energiezuinig en gaan extra lang mee, waardoor u op den duur geld bespaart. Bovendien is LED verlichting op kantoor een stuk aangenamer en comfortabeler voor de ogen dan reguliere verlichting, waardoor medewerkers gedurende de dag een stuk productiever zijn. En ontvangt u ook klanten op uw kantoor? Dan kunt u de LED lampen natuurlijk afstellen qua kleur, zodat er een dynamisch geheel ontstaat en u een nette, strakke indruk achter weet te laten.

Alle voordelen op een rij

Dit kan LED-verlichting voor u betekenen:

– Energiezuinig
– Lange levensduur
– Stevige constructie
– Wordt niet heet
– Veelzijdig design

De perfecte afwerking

Uw huis of kantoor ook perfect afwerken met de LED-verlichting van EMS Didam? Via ons contactformulier kunt u gemakkelijk contact opnemen met onze vakkundige medewerkers. Deze zullen zo snel mogelijk reageren op uw vragen. U kunt altijd een vrijblijvend advies opvragen voor het laten plaatsen van LED verlichting.

E.M.S. AFBOUW MAAKT UW
  • METAL STUD WANDEN
  • SYSTEEMWANDEN
  • SYSTEEMPLAFONDS
  • ESTRICH VLOEREN