Vakmannen voor de beste plafondafwerking

De juiste plafondafwerking vergt de juiste vakmannen. Wij van EMS Didam kunnen u zowel de juiste vakmannen als de beste plafondafwerking bieden. Doordat ons team jarenlange ervaring heeft op het gebied van het afwerken van plafonds kunnen wij u hoogwaardige kwaliteit bieden. Ook kunnen wij u het beste advies op maat geven wanneer gewenst!

Hoe gaan wij te werk?

Een goede afwerking van uw plafond is essentieel voor de uitstraling van uw bedrijf of huis. Nadat de plafondplaten zijn aangebracht zijn er nog veel kieren en naden tussen de platen te vinden. Wij van EMS Didam zorgen ervoor dat deze naden perfect worden afwerkt, hierdoor krijgt u na de afwerkingslaag (het sauzen van het plafond) geen verschillen in de platen te zien. In nieuwbouwwoningen wordt er doorgaans gebruik gemaakt van het afspuiten van de wanden door spackspuiten. Ook kan ervoor gekozen worden dat de muren behang- en sausklaar opgeleverd kunnen worden. In tegenstelling tot nieuwbouw kunt u bij bestaande bouw zelf kiezen welk gewenst eindresultaat u wilt. Zo kan er gekozen worden voor behangklaar, stucklaar of spachtelputz. Wij van EMS Didam zorgen voor alle benodigdheden om het gewenste resultaat te leveren.

Belang van goede afwerking

Het plafond begrenst de ruimte van de woning in de hoogte. De manier waarop u deze afscheiding van ruimtes aanpakt bepaalt voor een groot gedeelte de ruimtebeleving. Een lichtkleurig plafond geeft namelijk een sterker gevoel van openheid en ruimte. Een ander belangrijk onderdeel voor een open en ruim gevoel is een strakke architectuur. Dit zorgt ervoor dat de plafonds aan charme winnen. Hierdoor wordt ruimte en openheid bevordert.

Wilt u meer weten over het belang van een goede plafondafwerking? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen samen met u kijken naar een optimale invulling voor uw nieuwe plafond.

E.M.S. AFBOUW MAAKT UW
  • METAL STUD WANDEN
  • SYSTEEMWANDEN
  • SYSTEEMPLAFONDS
  • ESTRICH VLOEREN