Systeemplafond monteren door EMS Didam

Een systeemplafond van EMS Didam geeft uw werkplek, showroom, sportschool, school of andere ruimtes een fris en representatief uiterlijk. Door middel van plafondplaten, profielen en ophangsystemen creëren wij een soort tweede plafond. Wanneer wij een systeemplafond monteren ontstaat er een ruimte tussen deze en het oorspronkelijke plafond ontstaat daarom een ruimte waar u leidingen voor elektriciteit, verwarming en/of riolering kunt laten plaatsen.

Waarom een systeemplafond monteren?

De voordelen van een systeemplafond zijn zowel praktisch als esthetisch. Zo zijn een verbeterde akoestiek en lichtreflectie een tweetal voorbeelden van praktische voordelen. Een verbeterde akoestiek heeft een groot effect op de geluidsoverlast in een kantoor of werkruimte. Daarnaast geeft een systeemplafond uw ruimte een nieuwe en frisse uitstraling. Een standaard plafond van een kantoor, showroom of schoolgebouw is namelijk vooral praktisch. Deze sluit daarom vaak niet aan bij uw huisstijl of gewenste design.

Uw eigen ontwerp

Bij het plaatsen van een systeemplafond kunt u ervoor kiezen om de profielen wel of niet in het zicht te houden en kunt u kiezen tussen glanzende, matte, metallic of andere materialen profielen. Daarnaast kunt u het karakter van de plafondplaten volledig naar wens aanpassen. Zo kunt u, wanneer we een systeemplafond monteren, de uitstraling van uw plafond overeen laten komen met uw eigen gekozen ontwerp. Dit is ideaal voor een bedrijf met een huisstijl of showroom met een gewenste uitstraling.

Werkgebied van EMS Didam

Wij opereren vanuit Didam (Gelderland) en werken door heel Nederland heen. Dus als u nou op zoek bent naar een lokale zaak of een nationale partner op het gebied van wanden, plafonds en overige werkzaamheden bent u bij ons aan het juist adres! Onze flexibele werkuren en planning zorgen ervoor dat wij op snelle basis u kunnen helpen met uw kwestie.

E.M.S. AFBOUW MAAKT UW
  • METAL STUD WANDEN
  • SYSTEEMWANDEN
  • SYSTEEMPLAFONDS
  • ESTRICH VLOEREN