Metal stud wanden van E.M.S. Didam

Metal stud wanden zijn opgebouwd uit een metalen profiel, isolatiemateriaal en gipsplaten. De wand is flexibel en voor talloze doeleinden te gebruiken. Het is daarom een snelle, eenvoudige en voordelige manier om extra ruimtes te creëren. EMS Didam heeft een ruim aanbod aan metalen stud wanden die door onze vakkrachten gemonteerd en geplaatst worden. Zo kunnen wij snel een sterke, isolerende en mooie wand plaatsen om uw pand te voorzien van een nieuwe ruimte.

Hoe werken metal stud wanden?

De metal stud wand is een systeembinnenwand die als primaire functie het scheiden van ruimtes heeft. Simpel gezegd: u kunt met de wanden een geheel nieuwe ruimte maken in uw gebouw. De basis van de wand is een stalen profiel in een C- of U-vorm. Deze vormt het skelet van de wand. Hij wordt opgevuld met een isolatiemateriaal om geluid buiten te houden en warmte binnen te houden. Het profiel en isolatiemateriaal wordt vervolgens afgedekt met gipsplaten om een effen oppervlakte te creëren. U kunt tot slot kiezen om de gipsplaten af te werken met behang- of schilderwerk.

De veelzijdigheid van een metal stud wand

Naast het feit dat een metal stud wanden perfect zijn voor het creëren van een ruimte, zijn ze erg veelzijdig in andere situaties. Zo kunnen de gipsplaten geïmpregneerd worden voor het gebruik in vochtige ruimtes en kunnen ze met de juiste aanpassingen zware objecten dragen. In de vrijgekomen ruimtes kunnen schuifdeuren geplaatst worden om makkelijk toegang te krijgen tot de ruimte. Als u besluit om de gipsmuren af te werken met behang of schilderwerk, kunt u de wanden compleet laten aansluiten bij uw interieur of huisstijl.

Benieuwd welke meerwaarde metalen stud wanden hebben voor u? U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvend advies.

E.M.S. AFBOUW MAAKT UW
  • METAL STUD WANDEN
  • SYSTEEMWANDEN
  • SYSTEEMPLAFONDS
  • ESTRICH VLOEREN