EMS Didam is het timmerbedrijf van de regio

Zoekt u een timmerman in de regio Montferland? Dan bent u bij EMS Didam aan het juiste adres. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat over de juiste kwaliteiten beschikt om elke timmerklus tot een succes te brengen. Door ons allround timmerpersoneel kunnen we een uitgebreid scala aan timmerprojecten vormgeven. EMS Didam is het klusbedrijf om al uw timmerwerkprojecten vorm te geven. Uw wens kan bij ons gerealiseerd worden.

Uw eigen ontwerp in samenwerking met ons

Timmerprojecten kunnen gemakkelijk op maat worden aangeleverd. Dit doen wij door middel goed overleg tussen u en ons personeel. Wij van EMS Didam kunnen uw wensen en behoeften hierdoor eenvoudig verwerken in het desbetreffende project. Zodat u het meest optimale resultaat ontvangt! Hierbij kunt u denken aan keuze voor verschillende (duurzame) houtmaterialen en afwerkingsmaterialen. Uw kunt ook uw eigen ontwerp aanleveren, waarna wij samen om de tafel gaan om het meest optimale ontwerp te bewerkstelligen. Zo zorgen wij voor het beste en meest geschikte maatwerk voor uw project.

Geschikt voor nieuw- en verbouw projecten

EMS Didam is het geschikte timmerbedrijf voor groot en klein timmerwerk. Wij hebben altijd kwaliteit met het oog voor detail, voor zowel nieuw- als verbouwwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Bij nieuwbouwwerkzaamheden kunt u denken aan het maken van veranda’s, houten gevels en dergelijke. Bij het uitvoeren van nieuwbouwprojecten wordt indien gewenst gebruik gemaakt van duurzame materialen, de meerwaarde zit ‘m hier in de lange termijn. Bij verbouwwerkzaamheden bieden wij een uitgebreide dienst op het gebied van renovatie en restauratie. Hierbij kan worden gedacht aan kozijnen, ramen, deuren en kwaliteit met behoud van authentieke elementen.

Benieuwd naar wat wij voor uw project kunnen betekenen? Neem dan contact op, dan sturen wij u een vrijblijvende offerte op. En dan zien wij elkaar in de toekomst!

E.M.S. AFBOUW MAAKT UW
  • METAL STUD WANDEN
  • SYSTEEMWANDEN
  • SYSTEEMPLAFONDS
  • ESTRICH VLOEREN