Systeemwanden van EMS Didam

De naam systeemwand is een verzamelterm voor verschillende producten. Al deze systeemwanden hebben echter dezelfde functie: namelijk het scheiden van ruimtes. Zo kunt u een geheel nieuw kantoor, werkplek of woonomgeving creëren. In een handomdraai. Het is een flexibel wandsysteem die wij plaatsen om een open ruimte zo optimaal mogelijk in te vullen. Daarnaast zijn systeemwanden eenvoudig demontabel en bieden ze nieuwe mogelijkheden in afwerking en materiaalgebruik. Zo is er altijd een oplossing die past bij uw vragen en wensen.

Uw kantoor, schoolgebouw of werkplek opdelen met systeemwanden

Gemakkelijk een werkplek creëren in een kantoor? Of hebben uw leerlingen nieuwe ruimtes nodig om in alle rust te kunnen studeren? De systeemwanden van EMS Didam kunnen eenvoudig en snel een open ruimte opdelen in praktische werkruimtes. En een ruimte opdelen met dergelijke wanden is niet alleen praktisch … u kunt namelijk zelf de materialen en het ontwerp van de wanden kiezen om deze te laten aansluiten bij de huisstijl van uw onderneming of de stijl van het gebouw.

Uw eigen ontwerp

Systeemwanden kunnen gemakkelijk aansluiten bij uw wensen of gekozen stijl omdat deze in allerlei vormen, maten en materialen komen. Zo kunt u kiezen uit de materialen die passen bij het ontwerp van de ruimte waarin deze geplaatst worden. Een stevige metalen frame kan bijvoorbeeld afgewerkt worden met een warme en sterke soort hout of sfeervol getint glas. Deze flexibele wanden zijn dus een perfecte optie voor iedereen met een specifieke wens qua ontwerp en afwerking.

EMS Didam | Uw partner voor systeemwanden

Ons ervaren team zal samen met u kijken naar de beste oplossing voor het plaatsen van systeemwanden. Zo kijken wij niet alleen naar de praktische aspecten van een project, maar nemen wij uw wensen en gekozen ontwerp in het proces mee.

E.M.S. AFBOUW MAAKT UW
  • METAL STUD WANDEN
  • SYSTEEMWANDEN
  • SYSTEEMPLAFONDS
  • ESTRICH VLOEREN