Ervaren spackspuiter is een must

Bent u opzoek naar een kwalitatief goede en betaalbare spackspuiter die ook nog eens garant staat voor een strakke afwerking? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij van EMS Didam leveren al jaren betrouwbaar en goed werk af. Dit komt door onze jarenlange ervaring in het deze sector. Doordat wij altijd werken met ervaren spackspuiters waarborgen wij de kwaliteit van ons werk optimaal.

Wat houdt spacken in?

Het is natuurlijk belangrijk om te weten wat spackspuiten nu precies inhoudt. Tijdens het spacken brengt de Spackspuiter een pleisterlaag onder hogedruk aan op uw muur. Dit wordt gedaan door middel van het gebruik van een spuitmachine. Het spackwerk wordt in twee lagen op de muur aangebracht. Ten eerste wordt er een meslaag aangebracht, met deze laag wordt uw muur of plafond egaal gemaakt. Kleine gaatjes en andere oneffenheden worden door deze laag zoveel mogelijk weggewerkt. Ten tweede wordt de afkorrelaag aangebracht. Deze laag zorgt voor de gewenste structuur op de muur. Deze afwerkingslaag mag niet ontbreken, dit komt doordat zonder deze laag de muur geen enkele structuur heeft.

Voorbereidingen die EMS Didam voor u treft!

Een goede voorbereiding is bij ieder werk van belang. Dit geldt ook voor het spuitwerk dat wij leveren. Voor spackspuiten is het essentieel dat de spackspuiter tijdens het voorbereiden de volgende werkzaamheden uitvoert. Ten eerste moet de ondergrond voor behandeld zijn. Ten tweede moet de gehele ruimte worden afgeplakt. Denk hierbij aan ramen, kozijnen, eventueel het keukenblok en andere onderdelen dat u niet bespoten wil hebben.

Het afplakken van uw ramen, kozijnen en dergelijken doen wij graag voor u! Hier hoeft u dus zelf geen materiaal voor aan te schaffen, dit wordt allemaal door ons geregeld. Zo bieden wij van EMS Didam u het meest complete plaatje. Wilt u meer weten over spackspuiten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

E.M.S. AFBOUW MAAKT UW
  • METAL STUD WANDEN
  • SYSTEEMWANDEN
  • SYSTEEMPLAFONDS
  • ESTRICH VLOEREN