EMS Didam staat mede-bekend als renovatiebedrijf. Dit kom door alle binnenrenovaties aan huizen, showrooms, bedrijfspanden en dergelijke die worden uitgevoerd. Onder onze binnenrenovaties vallen plafond-, muur, vloer en alle andere renovaties die binnen uitgevoerd worden.

Voordelen van renoveren

Momenteel is het nog erg gunstig om een renovatiebedrijf in de arm te nemen. Dit komt doordat het verlaagde btw-tarief van 6% nog steeds van kracht is in onze sector. Als u een woning renoveert die ouder is dan 5 jaar, kunt u gebruik maken van dit gunstige tarief. Een ander voordeel aan renoveren ten op zichtte van nieuwbouw is dat uw huisstijl intact blijft. Nieuwbouwwoningen worden volledig opgetrokken met de nieuwste bouwmaterialen. Dit in tegenstelling tot al bestaande woningen, zij beschikken vaak nog over authentiekere materialen. Om deze charmes niet verloren te laten gaan is renoveren een goed alternatief. Zo zijn wij gespecialiseerd in het renoveren van uw huis of bedrijfspand in uw eigen stijl.

Nog een voordeel van het renoveren van uw huis of bedrijfspand is dat wij uw wensen op maat kunnen aanbrengen. Samen gaan wij kijken hoe u uw renovatie het liefst visueel wil hebben. Ook is het voordeel van het intact laten van bestaande bouw dat deze al ingebed is aan de omgevingsstructuur. Denk hierbij aan de uiterlijke kenmerken van de bouwwerken om uw huis of bedrijfspand heen.

Ons renovatiebedrijf, uw verbouwingsplan

Het is van belang om bij het renoveren van uw huis of bedrijfspand goed naar uw huis te kijken. Bij elke verandering die wordt aangebracht wordt het uiterlijk van uw huis automatisch mee veranderd. Door samen te kijken naar de belangrijke aspecten van uw huis of bedrijfspand zorgen wij ervoor dat er geen waardevolle aspecten verloren gaan.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent renovaties die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

E.M.S. AFBOUW MAAKT UW
  • METAL STUD WANDEN
  • SYSTEEMWANDEN
  • SYSTEEMPLAFONDS
  • ESTRICH VLOEREN