Transformatie van de oude Rijnhal naar Decathlon

Hoge systeemwand in Rijnhal wanden plaatsen

Wanden plaatsen in de oude Rijnhal

Voor het nieuwe Decathlon pand, dat het oude pand van de Rijnhal Arnhem over heeft genomen startten we met het uitvoeren van een mooi project. Het grote evenementencomplex en sportaccommodatie in Arnhem is in juni 2015 gesloten. Het complex stond bekend om haar jaarlijkse beurzen, congressen, concerten en (sport) evenementen en bleek een aantrekkelijke accommodatie dat naast het GelreDome gelegen was.

Transformatie

Het transformeren van de Rijnhal Arnhem naar het nieuwe Decathlon was op voorhand al een mooie klus, maar bleek ook nog eens uiterst interessant voor onze werknemers. We mochten maar liefst dertien (!) meter hoge wanden plaatsen en dat maakte het project een hele uitdaging. Maar ook zeker een haalbare uitdaging. Het project werd in zijn geheel begeleid door het alom bekende Knauf. Hierdoor waren ook alle producten en materialen die gebruikt werden van het merk. En daar waren wij blij mee, want Knauf staat bekend om haar goede kwaliteit van bouwmaterialen. Ook de levering van de bouwmaterialen liep voorspoedig en dat maakt het werken wel zo aangenaam.

Garantie voor goed wanden plaatsen

Door middel van een goede samenwerking van alle betrokken partijen is het project tot een goed en betrouwbaar einde gebracht. Daarnaast heeft Knauf een volledig rapport opgesteld, waarin vermeld staat dat we onze wanden plaatsen volgens de geldende regels van Knauf. U bent dus verzekerd van bewezen goede kwaliteit van onze montage en afwerking. Dat staat inmiddels zwart op wit.

Heel Arnhem is nu klaar voor de sport

Sinds juni 2016 is heel Arnhem klaar voor de sport! De opening, op 1 juni 2016, verliep spectaculair. Arnhem is nu de grootste sportwinkel van de wereld rijker. Decathlon heeft in de oude Rijnhal Arnhem maar liefst benodigdheden voor 65 sporten onder een dak. Hierdoor is Decathlon dé sportzaak van Nederland.
Wilt u graag verbouwen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of bedrijfspand? Neem dan contact met ons op! We bespreken graag alle mogelijkheden.